Den ægte sandhed om udvekslingsrejser i USA – 3 fakta du garanteret ikke har hørt

Den ægte sandhed om udvekslingsrejser i USA - 3 fakta du garanteret ikke har hørt

Når du tænker på udvekslingsrejser, tænker du sikkert på gymnasieelever, der tager til et andet land i et semester og kommer tilbage med en masse nye venner, et par pund mere og nogle gode minder.

Men virkeligheden er, at udvekslingsrejser ikke altid er, hvad de ser ud til. Her er 3 fakta om dem, som du måske ikke kender:

-Hvert år er der omkring 40.000 gymnasieelever, der tager på udvekslingsrejse i USA.

-Den mest populære destination for disse studerende er Canada – det er der, over 20% af dem tager hen.

-I 2016 var der kun 5 % flere amerikanske studerende, der studerede i udlandet end i 2013.

Hvorfor er det vigtigt for studerende at tage på udvekslingsrejse?

USA er et stort land med forskellige regioner, mennesker, sprog og kulturer. Af denne grund er det vigtigt for studerende at tage på udvekslingsrejse for at få en bedre forståelse af verden. Denne oplevelse vil ikke kun være nyttig for eleverne, men også for deres fremtid.

Kan jeg aflyse mit barns rejse, hvis de ikke kan lide deres værtsfamilie?

Svaret er kompliceret. Hvis du er forælder til barnet, så skal du være i kontakt med udvekslingsorganisationen, og de vil kunne hjælpe dig. Hvis dit barn er voksen, så er det op til dem. De kan selv tage stilling til, om de vil blive eller ej.

En ting, der kan gøre en forskel, er, om dit barn tidligere har haft erfaring med rejser. Hvis de har, så er det måske nemmere for dem at tilpasse sig og vænne sig til deres værtsfamilie og nye omgivelser.

Hvordan sikrer jeg mig, at mit barns værtsfamilie er egnet til dem?

At vælge den rigtige værtsfamilie til dit barn er en stor beslutning. For at sikre dig, at du vælger den rigtige, skal du stille dig selv disse spørgsmål:

– Hvad er deres værdier?

– Hvordan er deres livsstil?

– Passer det godt til mit barns alder og personlighed?

Hvordan finder du et program?

Der er mange måder at finde et program på. Den bedste måde er at besøge den amerikanske regerings hjemmeside og søge efter programmer, der matcher dine interesser.

Du kan også søge efter programmer på internettet. Websteder som StudyUSA tilbyder dig en liste over alle de tilgængelige programmer i USA. Og nogle universiteter eller gymnasier har også deres egne hjemmesider, hvor man kan finde information om deres udvekslingsrejser.

Hvad kan jeg gøre for at forberede mig til min tid i udlandet?

Den første ting, du skal gøre, er at undersøge det land, hvor du skal hen. Du bør vide, hvad du kan forvente, og hvordan du forbereder din rejse. For eksempel, hvis du skal til et land, der har en anden kultur, er det vigtigt at lære om deres hygiejnestandarder og andre etikette.

Hvad er de 3 fakta om udvekslingsrejser i USA?

1. Udvekslingsrejser i USA er en form for international uddannelse, der vokser i popularitet.

2. Udvekslingsrejser til USA har været støt stigende gennem de sidste par år.

3. Antallet af udvekslingsrejser til USA er steget med næsten 50 % siden 2008, og det er ikke kun elever, der tager dem – lærere bliver også sendt til udlandet for at lære af deres kolleger i andre lande

Hvad er de 3 fakta om udvekslingsrejser i USA, som du måske ikke har hørt?

1. Antallet af studerende, der deltager i udvekslingsrejser til USA, er steget med mere end 50 % i løbet af det seneste årti.

2. Der er nu mere end 300.000 udvekslingsstuderende i USA hvert år, hvilket er tre gange så mange som i Europa.

3. USA er en af de mest populære destinationer for internationale studerende, der søger at studere i udlandet og er også et stort partnerland for amerikanske studier i udlandet.

Hvad er de vigtigste forskelle mellem udvekslingsrejser i USA og hjembytterejser?

En af de væsentligste forskelle mellem udvekslingsrejser til USA og derhjemme er, at folk i USA taler engelsk. Det betyder, at du skal lære engelsk, før du tager på udvekslingsrejse til Amerika.

Den anden forskel er, at kulturen i Amerika er meget anderledes end derhjemme. Folk klæder sig forskelligt, de spiser forskellig mad, og de har en meget anderledes livsstil.

Er der nogen måde at være sikker på, at mit barn vil kunne lide deres værtsfamilie?

Dette er et meget almindeligt spørgsmål, og det er svært at besvare. Der er mange faktorer, der kan få dit barn til at lide eller ikke lide deres værtsfamilie.

Det første udvekslingsstudent-usa.dk du skal gøre er at finde ud af, hvilken type person dit barn er. Nogle børn kan være mere indadvendte, mens andre er mere udadvendte. Hvis dit barn har en tendens til at være indadvendt, så føler de sig måske ikke godt tilpas omkring mennesker, de lige har mødt, og kan måske ikke forbindes med deres værtsfamilie lige så let som en udadreagerende.

En anden faktor, der kan påvirke, hvor godt dit barn kommer ud af det med værtsfamilien, er, om de deler nogen interesser med dem eller ej. Hvis de deler interesser, vil der være flere muligheder for dem at binde sig til disse fælles aktiviteter, end hvis de ikke gør det

Registreringsnummer 37 40 77 39